♥

sobota 21. decembra 2013

Ahojte. Takže som tu znova konečne,asi po 4 mesačnej pauze. Nejako mi to nevychádzalo s časom a väčšinou tých málo postov s fotkami obetujem pridávaním na Tumblr. alebo Weheartit kvôli zdielaniam. Takže opäť sľubujem,že sa pokúsim pridať čo najviac fotiek najbližšie. Blížia sa Vianoce a ja nemám žiadne Vianočné fotky,pretože som si neskoro kúpila kinofilm a fotím týžden pred Vianocami. A okrem fotenia, si aj kreslím a vyrábam Vianočné darčeky. Nie je to nič extra len ručný papier s lepidlo. Vyzerá to ale dosť cool. Ak bude možnosť pridám aj fotku. Týmto príspevkom by som chcela aj zaželať Vám všetkých Veselé Vianoce,nech si pod vianočným stromčekom nájdu všetci,to čo si prajú. A moje novoročné predsavzatie? Veľa fotiť,kresliť a skompletizovať blogy + príspevky!!!




štvrtok 18. júla 2013

All bad is on something good

Nedávno som pridávala post o tom,ako mám rada Fun a ako sa mi nič nedarí. Ale teraz sa stalo,veľa vecí,ktoré sú oveľa horšie. Ako už iste viete,zomrel Cory Monteith. Znie to zváštne ked to hovorím alebo píšem. Ešte stále sa mi to zdá ako vtip. Ale je to reálne a my Gleekovia sa s tým pomaly zmierujeme. Niekto plače niekto sa smeje,niekto sa z toho dostane ľahšie,niekto ťažšie. Po prvé by som sa chcela podakovať všetkým fandomom ako Whoviani,Supernaturals,Vampire Diares a ostatných,ktorý sa zapájali,aby nám Gleekom trošku pomohli.
 Zle sa mi o tom píše,ale ide o to,aby som k tomu ako Gleečka niečo napísala. Veľmi mi bude za Corym smutno,zvlášť,ak pripustím,že on bol ten,kvôli ktorému som začala pozerať Glee.  On bol ten,ktorý prišiel s nápadom,aby sa do Glee dalo Dont stop believing a to sa neskôr stalo najoblúbenejšou pesničkou Glee. On bol ten chlapec,ktorý si spieval po sprchou. On bol ten ktorý našiel Chlebžíša. On bol ten,ktorý mal rád Jessie´s girl. Budúci manžel Rachel. Milovala som ho a vedela som,že má problémy v osobnom živote,ale netušila som,že by sa niekedy mohlo stať niečo ako toto.Dúfam,že nájde pokoj a že mu bude lepšie. Bude nám chýbať. 
R.I.P Cory Monteith :( You will be alway our hero! ♥ You will be missed you. 


Chcela by som aspoň takto popriať veľa sily rodine,priateľom,kolegom a samozrejme priateľke Lee Michele. #LeaStayStrong please! ♥

Prosila by som tzv. "fandoms" na facebooku,twitteri či tumblr. aby šetrili svoje poznámky k pokračovaniu seriálu. Mnohý si hovoria fandoms,ale nie je to tak. Pretože ak by ste boli praví fanúšikovia,tak by ste nikdy nechceli aby seriál pokračoval,bez ohľadu na osobný život hercov. V prvom rada je pre vás seriál až potom je nejaký osobný život hercov. Ak si toto myslíte myslím,že sa rovno nemusíte označovať za fanúšikov. Pretože ľudia,ktorým záleží na Glee,záleží im na hercoch v prvom rade. Prosím šetrite ich,majú za sebou zlé obdobie a vôbec by som sa nečudovala ak by nejkaý ľudia napr. Lea zo seriálu odstúpili a nakoniec zrušili celé Glee. Čo tam po seriály? Hlavne,že budú na tom dobre herci! ♥ Prosím zamyslite sa a uvedomte si,či myslíte na zdravie hercov. Je to od vás fakt hnusné. Veľmi by ma mrzelo ak by Glee skončilo a je to môj nablúbenejší seriál a už dávno som to prestala považovať ako len seriál a to je čo povedať,ak to ja už myslím z ukončením seriálu vážne,ale je to fakt,teraz má naozaj prednosť osobný život. Ak toto nechápete myslím,že nie je Gleekovia,prepáčte.



streda 19. júna 2013

Je to ťažké. Je to to najťažšie,čo som kedy riešila. Dosť veľa vecí sa teraz komplikuje. Nenávidím plány,pretože vždy ked nevídu,mám najstrašnejší pocit na svete. A momentálne mám dosť divné obdobie. Som šťastná,ale občas mám pocit,že som zbytočná. A že to niekedy je až príliž dobré,na to aby to mohlo pretrvávať. Skrátka myslím,že niekedy som falošná. Poviem si,že to nie som ja. Som to čo som chcela byť,nie to kým som bývala. Ked si pozerám fotky zpred roku,zisťujem že som bola úplne iná ako som teraz. Zdalo sa mi že potrebujem vypadnúť a ísť za snom. Spravila som to,pretože som chcela. Ale teraz som tu a všetci sú na mňa naštvaný,pretože riskujem a chcem byť šťastná. Je tu veľa ľudí,ktorých mám rada nadovšetko,ale svojou hlúposťou ich strácam a to by som nemala. Je to moja chyba,ale čo ked to som ja? Ničomu nechápem.
Poznáte ten pocit,ked zistíte,že určitá pesnička je super? Tak si ju dookola púšťate a stále ju poznáte lepšie a lepšie. Poznáte Glee cover. Potom vás napadne si prečítať čo tie slová vlastne  znamenajú. Vy si ich prečítate a vtedy zistíte že sú vám známe. Neskôr prídete na to,že je to vás život.

Presne na toto som prišla a je to moja najoblúbenejšia pieseň,pretože každý riadok vyjadruje moje pocity.
Milujem Fun.

*Snažím se o polovinu víc, aby mě lidé měli rádi, ale stejně to není dost.
A už jsou tu zase, aby mě mohli pomluvit.


 ♥


piatok 14. júna 2013

Ahoj. Nebola som tu 1354 rokov. Je to preto,že momentálne sa venujem aktivitám ako škola,seriály a poprípade som vonku a na blog mi veľa času nezostáva. Je piatok. Zajtra je u nás festivalček,len neviem ako na tom budem ja kedže je to dnes veľmi zložité. Začínam si myslieť,že veľa z vecí,ktoré robím,ktoré doslova dávam ľudom pre ich dobro,je vlastne zbytočné. Zamýšľam sa nad tým aký to má význam? Pretending.
Úplne to vystihuje názov pesničky. Ja to vždy chápem v tom mojom zmysle ale dôležité je,že je to pre mňa kus môjho sveta,kde sa vždy viem nájsť. Nechcem byť k ľudom zlá,ale ked som dobrá je to pre osatných horšie, navyše chcem stihnúť toľko vecí a vždy mi do toho príde mnoho prekážok a občas sa pýtam "Malo by to byť takto?" Nesťažujem sa na nič. Mám úžasný život,spoznala som za posledné obdobie toľko ľudí,ktorých si chcem pri sebe udržať a ktorý mi s mojimi prekážkami pomáhajú. Som im vdačná za pomoc i za to,že ich mám (: Mám super školu,kamarátov,rodinu. Čo viac si priať? Má to nejaký význam? Neviem,čo mám robiť pre druhých aby som bola  s nimi za dobré,ked ma aj tak odjebú? Nemá to zmysel systému.
Som unavená. Mám toho veľa,ale poviem si " I will survive" :) a navyše chcem si užívať život a mladosť ale zase dalšie komponenty ako dôvera? Na čo? Aj tak sa každý raz rozhodne za to čo chcel. Budem taká ako som. Dôležité je to zvládnuť a pritom sa zabaviť a poučiť sa. Možno tým by som sa mala riadiť...
Som nudná,viem je 12 hodín večer a ja tu píšem vety do klávesnice a pritom neviem kde mi hlava stojí. Fuck off,dicks! :) Žiju jsi svuj diskopšíbjeh jé je jé je ♥


Inak vás mám rada (:

nedeľa 26. mája 2013

Ahojte :-) Včera bol koncert Depeche Mode! "novinka" :) v Bratislave a moji rodičia tam boli ! Ked mi ukazovali video,ja viem,nie je to reálne,ale predstavovala som si že som fakt na vymakanom koncerte v prvej rade na Glee ♥ V roku 2011! Boli v Londýne a ja som o tom nevedela. Ak by som o tom vedela,prosila by som rodičov dokedy by mi tam nedovolili ísť,pretože úplne najviac by som tam chcela ísť! Joj že som nebola pravá Glee-čka skôr...

    








Skins ♥ Je to úplne super seriál :-) Mám rada Tonyho,Cassie a Anwara :)

image





:-) No nič na dnes si musím ísť robiť návrhy na tie blbé klauzúry do školy, a potom možno vyskúšam nový Photoshop. Bye :-)


štvrtok 16. mája 2013

Milujem film.

AAAAA. Film je najlepšia vec na svete. Milujem fotenie a milujem filmy a foťáky milujem Photography. Vyšiel mi film,kde som fotila externé zábery a ak sa nebudete vedieť rozhodnť medzi znakčkou filmu,skúste oba a na koniec sa rozhodnite,ktorý je lepší. Tento film,čo je fotené Kodakom 200 sa mi páči viac ako Fujifilm 400. Rozhodla som sa,že zopár pridám.



Toto som ja,a tvárim sa dosť naštvane ale v skutočnosti to tak nie je,toto bol len môj pokus o ako takú hispsta fotku. Skôr je to ako vrahyňa,ale inak film ♥


Totálny výraz,alá kyslý pomaranč ale mám fotku s kytičkou kvetín,to bol vždy môj sen :)) A samozrejme filmom je to iné ako digitálnym,čo sa mi momentálne páči oveľa viacej.


Cho.cho. Toto je moja prvá umelecká na štýl čerešna-kvety. A je to na prekvapenie aj celkom ostré,čo u mňa nebýva zvykom takže som úplne rada za všetko :)



A pridávam aj jednu fakt dobrú pesničku samozrejme Glee cover,ale ide o to,že sa mi teraz dokonale hodí. Chcela by som ju venovať For my Naya ♥

nedeľa 7. apríla 2013

Apríl

Ahojte :) Kedže je dnes 7.apríl  a len náznakom je vonku vidieť nejaká tá jar,fotky jar sú zatial neni :) Ale som mega šťastná,lebo som si včera dávala vyvolávať fotky a v Pondelok by už mali byť hotové,tak som na ne zvedavé,kedže boli robené filmom :)) Hádam,som to len dobre odfotila a niečo tam bude :-D Zatial vám pridávam nejaké z mojich fotiek,ktoré som robila cez leto,ked som sa dosť nudila a hrala som sa s akvarelom. Je to dosť nepodarený Glee cast, o ktorý som sa pokúšala a verte mi toto je ten lepší obrázok :-) Verte mi,chcem lomo foťák tak moc ♥ je jedno aký,len nech je lomo! :) Ale mám zálusk aj na digitálny NikonD60 ,ale je to len sen,pretože mám starý fujifilm,ktorý mi nikto nekúpi,takže si potom musím našetriť na gifi,ale nejak to snád zvládnem a raz si ho budem môcť kúpiť,samozrejme - veľmi vzdialená budúcnosť :)




Ja viem je to dosť zlé,kedže sú to neni ani postavy,ale tak nuda robí svoje,poznáte to :)

Tuto je tiež niečo,čo som fotila dosť dávno,je to jedno z tých podarenejších. Milujem fialové kvety ♥

A tuto je ešte jedna pesnička,ktorú som si strašne obľúbila. ♫ The Lumineers sú super! :)





pondelok 11. marca 2013

Locked out of heaven ♫

Aáááááá! Dnes som si bola kúpiť kinofilm do Fed-u :-) Takže budú predsa fotky z Poľska. :) Teším sa že vyskúšam konečen fotiť na starom foťáku! :) Mojom miláčku! :-)


Don´t stop,thinking about tomorrow... ♫
http://www.youtube.com/watch?v=UyoLG36qEKE&list=FLbYagyPXaN8ox2oyQT3V1nQ


A čo sa týka mojich slávnych muffin,celkom sa podarili až na ten krém ktorý mal kričať ružovou ... :)




...ale aj tak je detská ružová najkrajšia :)*


utorok 5. marca 2013

Ahojté :-) Inak máme prázdniny- jarné a tak sa už pomaličky začínajú prípravy na fotenie a zrejme som sa ešte nezmienila,ale mám nový/starý fotoaparát Fed 3. :) Je to najsuper vecička. Síce som najskôr chcela Practicu m5,ale kedže môj super úžasný dedko vytiahol zo skrine Fed 3,tak vyzeral úplne ako Practica. Ale ked som zistila,že bude môj,tak to bola najväčšia radosť! :) Je úplne dokonalý a páči sa mi viac ako Practica,kedže má krásny objektív Už len kúpiť kinofilm a pôjde sa fotiť. Tento rok budem fotiť viacej ako minulý,kedže som sa minulý rok pripravovala na talentovky tak som musela viacej kresliť ako fotiť. Ale zase som si uvedomila,ako ma teší ked fotím,takže to bude zase super :)) Takže sa pokúsim zohnať si film a potom možno pridám aj nejaké z tých podarených fotiek. A okrem Fed-u som zdedila ja akúsi zrkadlovku,ktorá síce nie je v najlepšom stave,ale aj fotiť by vedela. Nevadí aj tak je premakaná. :)



Už sa neskutočne teším,až pôjdem fotiť.

Včera som sa nejak nudila,lebo som si robila úlohy do školy,a potom ma napadlo,že by som si spravila nejakú grafiku. Tak som spravila nejaký malý formát fixami a niečo takéto z toho vzniklo :-) No a dnes dokončujem dalšiu grafiku s červeným podkladom,kde do stredu dám môj super Diamond by Cher Lloyd :-) Som zaťažená na diamantoch. Milujem ich,teda ten kryštálik ani nie,skôr to logo,je to extra cool odkedy poznám tetovanie Cher ♥


Takže toto je ten slávny pokus o nejakú grafiku. Je to až primitívne jednoduché,ale mne sa aké veci páčia.


Moja nová láska,celoživotná ♥


nedeľa 3. marca 2013

Ahojte :-) Konečne som sa sem dostala :-)) Nie že by som u nebola dlho,len so mala menšie problémy s Tumbrl. Včera som sa tam zaregistrovala. Takže som z tohto momentálne úplný magor. Ale to som bola aj z Twitteru a pritom je to jednoduchšie ako Facebook. Prosím ľudia ak by ste niekto mali pre mňa nejaké informácie o Tumbrl,tak by som Vám bola veľmi vdačná (niečo ako zmena tapety,reblogs,followers ) Vdaka :)) Takže sa zatiaľ len učím. Ale pravý dôvod ,prečo som sa tam zaregistrovala bola grafika a gify. Ohladne Glee,Unicorov a tak :-) Išlo hlavne o tie gify s Glee kde boli navyše aj titulky k animácií,za čo som veľmi vdačná, pretože im nič nerozumiem :-D
Môj tumbrl je tu : http://troubletoneswankybrittana.tumblr.com/
takže ak tak ma follownite alebo ako to tam vlastne funguje,ja nechápem haha.

Takže rozhodla som sa na blogspot.sk pridávať aj moje osobné foto,takže toto bude môj jediný blog,kam ich budem zatiaľ dávať. Bude to niečo ako denník,len to denník nebude,budem sem nadalej dávať veci,ktoré by Vám boli trochu užitočné,ale aj moje vlastné veci :-)

Takže toto som ja v zime,tohto roku,ked sme boli s kamarátkou fotiť. Vyzerám tak fakt divne,ale som to ja,čo už :)


Dnes sme boli na krste moje malej sesternice. Je tak roztomilá :)) Neskôr vám možno pridám nejaké fotky :))
Na dnes by som Vám chcela ešte chcela pridať fotku muffín,ktoré budeme na 99% robiť s kamarátkou :-)) ale možno budú iné :-) Máme dve varianty.



Toto je prvá varianta,síce vyzerajú dosť ťažko,ale pritom je to veľmi lahké,lenže mohla by sa pokaziť poleva a v našich hypermarketoch nejak nemajú farebné srdiečka,ale keby sa hladalo,Lenka by našla :)



S tým,že spodok by bol klasický muffin. Ale ozdoba by zostala táto. Problém je že len tuším ako sa robí ten krém. :)

Takže bud 1. alebo 2. :-) Každopádne celkový výsledok zverejním na blogu. Alebo pôjdem do samošky kúpiť mrazenú tortu :-D

sobota 2. marca 2013

Gifts

Ahojte :-) Takže dnes je deň premýšlania a vymýšlania :-) aspoň teda pre mňa,kedže som tak úspešne vymyslela darček :-) Sú to jednoduché ale účinné muffins :-) Darujem ich kamarátke k narodeninám ako darček od nás :)) Budem ich piecť s kamarátkou,ktorá piecť nevie takže je to len na mne a preto treba vymyslieť super recept. Musí tam byť nutella- nápad spolužiačky- schválené. usí tam byť farbivo-schválené. Musí tam byť hadíková želé dúha-ak sa podarí bude :-D A musí tam byť láska ♥ Takže dnes vám pridám niečo z rôznych Tumbrl muffins na inšpiráciu :-) Inšpirujte sa aj vy. Neskôr budem k tejto téme o muffins pokračovať,zatial dobré sny a dobrú chuť na mufiins :* ♥




piatok 22. februára 2013

Ahoj :-) Takže dnes mám zasa a opäť veľmi ulietaný a bláznivý deň. Ako všetky v tomto týždni,no a ešte že mi bola na tej stanici 2 hodiny zima,ale to je len detail. Prišla som našťastie nejak domov a teraz trávim zvyšok tohto večera s gif-mi Glee ♥ Včera so bola na prehiadke šiat pre školu. Bola som ta prvýkrát a mala som asi najhoršie šaty aj ked neverím že sa niekomu naozaj páčili. Preto som sa dnes rozhodla uverejniť nejaký kúsok z mody,alebo niečo z prehliadok. A potom pridám ešte zopár gifov Glee :-) čauky Sajmon. :)


Modeling ma celkom zaujal. Je to vážne úžasné. Jedného dňa by som si chcela do kolonky dreams medzi Broadway a Singer zapísať aj modeling. Lenže ja na to nikdy nebudem mať postavu...je to len sen ;) Chcela by som byť ako Lana. Takmer vo všetkom,ale ňou by so byť nechcela. Ja nie som Lana. Ja som nikdy nemala v úmysle byť druhá Cher Lloyd ani Lea Michele. Ja som ja. Je to len sen,ale jedno som sa za uplynulú dobu naučila,Nikdy neprestávaj veriť. #DontStopBelieving #Glee

Lea je jedno z najtalentovanejších ľudí na svete. Je mi jedno,čo kto hovorí. Je perfektná. I ♥ her.
Ďalšia Quintanna. Myslím,že to je Fake,ale aj tak Quinn nie je so Santanou. San má Brit,pamätaj si to.
Pamätám si tieto časy ako keby som to pozerala včera a pritom som to videla už dávno. San je San a strašne mi lezie na nervy Kitty. Je krásna a snaží sa byť vtipná aby zapadla. Ale je to bitch. Pochopte to prosím,Santana bola,je a bude. A žiadne Kitty ju nikdy nemôže nahradiť!!! Prosím ľudia pochopte,niečo sa prose nedá nahradiť! To je Naya! ♥
♥ Moja Brittana :-)
Edge of glory ♥ On Nationals :)

OMG! Neviem ako ale ja som to našla! :-) Je to zázrak? Toto je ten najlepší moment hned po všetkých Brittana momentoch,prirodzene ♥ Dreams one day comes true :) Je to neskutočne úžasná vec! :)

Tento obrázok mám rada,len kvôli tomu že je tam kompletný Glee Cast a je tam jedna veľmi dôležitá odôbka,bez ktorej by sa tam nikdy nezišli! Vidíe tú malú osôbku na kraji na kolenách v sivej košli napravo? To je on. Men of Glee. Rayn Murphy,bez neho by nikdy neožili naše sny,ich sny,život...:)
Glee Cast ako malé detičky ♥ ňuňuuuuuu :-)
Zhora odľava : 
Will Schuster ( Briadka ako prdelka ho prezradila )
Emma Pilsbury ( Ginger ♥ )
Finn Hudson ( naozaj len dúfam,že je to on inak by bol trapas :-) Oči a nos )
Rachel Berry ( hviezda už v mladom veku,sebavedomie )
? Kto to je? :-D 
Santana Lopez (ňuuu moja malá černokožá hviezda ♥ )
Brittany S. Pearce ( takmer vôbec žiadna premena ) 
Artie ( veľká podoba,fešák už od mala )
Tina Cohen-Chang ( júj,moja malé ázijské dievčatko,nesmelé,krásne Broadwayské )
Mercedes Jones ( moja černoška malá Aretha ) 
Noah Puckerman ( :-D Puck! Nie! Oh,please god...)
Quinn Fabray ( Malá Qunnie! Krásne dieťa už malinké :-)*)
Mike Chang ( Krásny ázijský chlapec )
Blaine? ( zlaté :-)
Kurt Hummel ( roztomilučký unicorn Kurtík :* )