♥

pondelok 28. mája 2012

Woman of Glee

*SK* Ako ste si už minule mohli povšimnúť moja mánia Glee stále pokračuje a preto som si našla aj nové idoly z Glee.Všetky herečky Glee sú totálne dokonalé a presne sedia na úlohu danej postavy.Dnes som si vybrala 3 z nich,o ktorých vám poviem niečo viac + môj názor na ne. Momentálne milujem najviac tieto tri žienky.Sú to Dianna Agron v úlohe Guin Fabray,Naya Rivera v úlohe Santany Lopez a Lea Michele v úlohe Rachel Berry.

Dianna Agron 

Dátum narodenia : 30.4.1986
Miesto narodenia: Savannah,Georgia,USA
Znamenie: Býk
Výška :168 cm

Info: 
Dianna zohráva v príbehu Glee úlohu krásne Guin,ktorá je veľmi sebavedomá a cieľavedomá.
Miestami je na rachel a ostatných zlá,no na koci 3.série sa z nej stane dobráčka a bude všetkým pomáhať,pretože je čelnkou Glee a to znamená navždy spolu.
Veľmi sympatická herečka ( patrí medzi najkrajšie ženy sveta-podľa mňa),skromná a veľmi svojská.Veľmi obdivujem jej optimizmus pre svet.







Naya Rivera


Dátum narodenia : 12.1.1987
Miesto narodenia : Valencia,Kalifornia,USA
Znamenie : Kozorožec
Výška : 165 cm

Naya hrá v seriály Glee temperamentnú Santanu Lopez,ktorá má svoju sladkú povesť mrchy.Všetko sa odrazu zmení,ked sa Santana zamiluje do svojej priateľky Brittany.Jej tajomstvo sa dostane na povrch a ocitne sa úplne na dne.Ale uvedomí si že deti rastú a ona tiež ( Lanslide).Bola celý čas koňom v mínovom poli a teraz je tak krehká a zlomiteľná.K Naye mám ja osobne strašne blízko,pretože je mi jej povaha a celé vystopovanie v Glee,veľmi povedomé,dokonca,som začala uvažovať aj o tom,že sa na ňu podobám,ale len z melej časti.Jej ego,jej vôla,jej emócie,je silná.Chris a Daren jej v jej časti spievali "Perfect"od Pink a takmer som sa rozplakala,ked som si uvedomila kde je teraz ona a kde sa bola kedysi ja.Totálny súlad,vo všetkom ( nie som lezbička). A pieseň "Landslide" kde spievala po boku Gweneth Parthlov a tiež jej láske,kde to bolo jedno z najemotívnejších vystúpenií pre mňa.Je silná inšpirácia a vo všetkom čo robí, ja ju plne podporujem,pretože je to úžasný človek,ktorý sa narodí raz za pár rokov.Klobúk dolu,pred touto ženou.A ešte jedna vec.Urážajte si ju koľko chcete,že je taká aká je,že má takú pleť akú má,my sa tak ťaho nevzdáme.Podľa nej a úlohy v Glee "Santany" som si pomenovala môj kaktus :D
*Jednoznačne moja obľúbená postava.








Lea Michele


Dátum narodenia : 29.8.1986
Miesto narodenia : Bronx,New York,USA
Znamenie : Panna
Výška :157 cm

Info :
Lea hrá v seriály úlohu veľmi cieľavedomej a bystrej Rachel Berry.Je považovaná za školského lúzra s veľkým hlaosm,čo  mnohým členom Glee klubu príliž nevyhovuje a väčšina z nich bude na konci 2.série rezignovať,pridaním sa do nového zboru učiteľky.Jej snom je ísť do New Yorku s jej priaťeľom Finnom  a dostať sa na Brodway,kde niekoľkokrát v Glee vystúpi.Dá sa povedať,že v serály hrá jednu z hlavných úloh.Má dvoch nevlastných otcov,ktorých možno vidieť v 3.sérii.Bez nej by Glee,nebolo Glee,ale ved to je pravdou s hociakým hercom v Glee.Lea je tipickým príkladom Loser-a zo strednej,ktorého často šikanovali a mal vlohy na niektorý z odborov.Aj ked som na ňu už počula veľa nepekných slov na jej vizáž,myslím si že závidia.Nie,chyba.Nemyslím si ale viem (loser like me).Je veľkou hviezdou,no zatiaľ o nej veľa ľudí,okrem Glee-kov nevie,ale som si istá,že jej čas ešte len príde a bude to veľká bomba! Super idol pre mladé dievčatá a navyše veľký talent,to sa len málokedy vidí,niečo ako stvorenie akým je práve Lea :) + je prirozdená!








P.S : Rada by som vám pridala aj zopár faktov alebo info o ich detstve a ich kariére,no faktov je na internete veľmi málo a ak sú tak ich nenájdem,a čo sa týka kariéra,detstva a pod. je to veľmi tažko sem pridávať,pretože táto stránka neumožňuje kopírovať z iných zdrojov,preto všetko musím písať sama,ale pokúsim sa ešte niečo pridať,ak to pojde ;) Vdaka.

Zdroj/Source :  zivotopis.osobnosti,cz , internet.B
By : Bells*







nedeľa 20. mája 2012

Thank You :)

Jedno obrovitánske Ďakujem!!!A nie len našim súčastným hokejistom,ale ja tým čo nehrali na MS ako M.Hossovi a mnohým daľším.Taktiež dakujem aj Paľkovi Demitrovi,aj ked ja nerada do toho miešam našich zosnulých,nedalo mi to sa mi do hokejových nebies nepodakovať za úžasnú silu pre našich chlapcov na tohtoročných MS v ľadovom hokeji.Musím sa podakovať aj ne/našemu úspešnému trénerovi,ktorý nám dal do týmu úžasných hráčov,vdaka ktorým,by sme teraz neboli tam kde sme.Dakujem mu za všetky zápasy,tréningy ktoré z vlastnej vôle pre našich chlapcov obetoval,aby mohli podať taký úžasný výkon.A teda,dakujem aj našim úžasným hokejistom,absolútne všetkým,korý sa tohtoročných MS zúčastnili a obzvlášť dakujem našim zraneným hráčom,ktorý si toho pre nás veľa vytrpeli a aj napriek mnohým ich prekážkam sa dnes postavili na ľad a predviedli famózny výkon.Dakujem kapitánovi Zdenovi Chárovi,ktorý viedol dokonale náš tým k zaslúženému striebru.Takže sa nám napokon šampionát nepodaril,ale my sme to dopriali našim ne/priateľom Rusom,ktorý si to taktiež zaslúžia za celý výkon počas MS ,ktorý ani na jednom zápase nesklamali.Nedá sa to slovami povedať ako veľmi dakujeme,ale poznám jedno moje príslovie,ktorého sa veľmi rada držím."Ak vyhráš,teš sa.Ak prehráš,teš sa o to viac" a v mojom prípade je to momentálne tak.Som možno ešte radšej ako keby sme dosiahli zlatú výhru,pretože sme dnes na tom ľade neukázali slabosť SR,ale oddanosť vlasti a to sa cení najviac.
-Vdaka za VŠETKO chlapci,podali ste výkon o akom sa nám nikomu anilen nesnívalo!!!

Ján Laco ♥
Peter Hamerlík ♥
Ivan Baranka ♥
Michal Sersen ♥
Tomáš Starosta ♥
René Vydarený ♥
Andrej Sekera ♥
Zdeno Chára ♥
Dominik Graňák ♥
Milan Bartovič ♥
Mario Bližňák ♥
Marcel Hossa ♥
Marek Hovorka ♥
Juraj Mikúš ♥
Tomáš Surový ♥
Branko Radivojevič ♥
Michel Miklík ♥
Libor Hudáček ♥
Marcel Haščák ♥
Miroslav Šatan ♥
Tomáš Tatar ♥
Tomáš Kopecký ♥
Michal Handzuš ♥

*Paľo Demitra*  
   - vy ste tí nejlepší!





By Bells*

sobota 19. mája 2012

MS 2012,šampionát?!

Pridávam Vám aktuálne najnovšiu novinku z diania MS v ľadovom hokeji v Švédsku a Nórsku.Kedže ako iste viete som Slovenka a práve dnes v čase od 16:30 bojovalo naše Slovensko v hale v Stockholme proti našej susednej krajine Česku.Prvá tretina zápasu bola jasne na našej strane,kedy náš hokejista Miroslav Šatan prvýkrát skóroval.V druhej tretine sa Česko nenechalo zhodiť a vyrovnali na stav 1:1.Tretia tretina bola najzaujímavejšou časťou zápasu pre našu krajinu na tohtoročnom šampionáte kedy sa nám podarilo opäť skórovať a to rovno v českej presilovke kedy náš prvý strelec zápasu Miroslav Šatan,išiel sám vpred pričom po bokoch mu stáli dvaja českí hráči,ktorý sa však získanému gólu nevyhli.Hned na to,Mirovu situáciu zopakoval náš hokejista Libor Hudáček,kedy sa mu opäť podarilo skórovať další bod pre náš tým.Napokon českým hokejistom nepomohli ani vyhrané presilovky,ktoré mali počas zápasu neúrekom.tak zápas Česko-Slovensko sa skončil výťazne výsledkom 3:1 pre Slovensko.Slovenskom dnes po tomto výsledku zažívalo nevídanú atmosféru na celom Slovensku.Dnešný výhra totiž znamená pre nás tým zajtrajší duel proti Rusku,čím môžem získať šampionát MS 2012 v ľadom hokeji.O tieto myšlienky som sa chceli podeliť spolu s vami a zostáva mi len dúfať,že nám zajtra budete držať palce,pretože naši chlapci si to skutočne zaslúžia!O daľšom vývoji nášho týmu na MS 2012 Vás budem informovať v najbližšom čase ;)
P.S : Fandite hokeju,fandite Slovenskuuuu!My to dáme! :)

*EN*Adding you the latest news on current events Ice Hockey World Championship inSweden and Norway. Because as you know I'm Slovak, and just today in a time of 16:30in Slovakia fought our hall in Stockholm against our neighboring country the Czech Republic. The first third match was clearly on our side when our hockey player Miroslav Satan scored for the first time. In the second third of the Czech shed and not leave the state settled on 1:1. Third period was the most interesting part of the match for our country at this year's championship when we managed to score again and right in the Czech powerplay when our first match scorer Miroslav Satan, he went ahead with the sides of him were two Czech players who did not escape, however, obtained Goal . Justto repeat our position  Libor Hudáček hockey player, when he again managed toscore another point for our team. Finally, the Czech hockey team won or did not helpNew York Rangers, who had during the match neúrekom.tak Czech-Slovakia matchended with 3:1 pull-out result for Slovakia. Slovak today after the results experiencedunprecedented atmosphere in Slovakia. Today's win means for us is the duel against Russia tomorrow, so I can get 2012 World Championship in ice hockey. About thesethoughts I wanted to share with you and still I can only hope that tomorrow we will keepfingers crossed, because our guys really deserve it! About further development of ourteam at the World Championships 2012 will inform you in the near future;)
PS: hockey Cheer, cheer Slovakiaaaa! We let it!
- Apologizing for any mistakes in the English spelling :) :)




By Bell*



streda 16. mája 2012

Glee

Prepáčte,ale dlho som nič nepísala a aj ked niečo píšem nie je to príliž dlhé.Naozaj,mám toho teraz dosť,ale ak budem mať čo-to dlhšie voľný čas,už aj sem niečo pridávam ;)
Minule som Vám dávala niečo o Cher Llyod a dávala som Vám ju aj do hairstyles a taktiež do news.Takže dnes by som Vám chcela predstaviť niečo o mojej daľšej "droge" a tou je fenomén zvaný GLEE.
Niektorý z Vás možno ani netušia čo to slovko znamená či čo to vlastne je.Takže pre tých ktorý,sa práve túto otázku pýtajú Vám dávam odpoved :

GLEE


Glee je americký televízny seriál z dielne stanice Fox.U nás sa začal vysielať v roku 2011 na TV stanici JOJ.
Je označovaný za "najlepší televízny seriál súčastnosti" a získal na Amerických oceneniach "Zlatý Glóbus" už tri sošky.
Čo je tajomstvo jeho úspechu?
Glee je nie je len obyčajný seriál pre týnedžerov,kde striedajú jednu vtipnú hlášku za druhou,aj ked vtipu je tam málo,ked tam je,tak hláška naozaj stojí za to!Celé Glee je vlastne o príbehu.Príbehu kde sa striedajú starosti,úspech,sláva,radosť,smútok,ľakhé či ťažké životné situácie alebo sexuálne orientácie.Skrátka problémy dnešných týnedžerov, ale aj bežných starších či mladších ľudí.Je to o problémoch,ktoré sa bežný človek na verejnosti hambí či bojí ukázať,v Glee ide všetko na povrch.Je to pre nás,týnedžerov odpoved na všetky naše problémy,prípadne na to ako ich máme v budúcnosti zvládať.V Glee ide o to,že tam treba ťažké situácie obrátiť na svetlejšiu stránku pomocou hudby a nikdy sa v načich "týnedžerskych" problémoch nevzadať pretože : (mottá aneb o čo v Glee skutočne ide)

a) V jednote je sila.Ak sa všetci členovia Glee spoja,dokážu fakt neuveriteľké veci!O tom sa môžete presvedčiť sami...
b) Ak sa nám celý svet otočí naopak,HUDBA tu bude pre nás vždy!Dokáže totiž nemožné,liečiť srdce...

Zopár zaujímavostí o Glee :
-Glee má už tri série a štvrtá bude pre niektorých hercov,posledná pretože maturujú
-Glee je z mesta Lima z Ohia
-Medz hlavné hviezdy Glee patria hviezdy ako Lea Michelle (Rachel Berry),Cory Monteith (Finn),Dianna Agron (Guin Fabray)
-Najväščí nepriateľ Glee - Trénerka roztlieskavačiek Sue Silvester
-Učiteľ Glee - Will Schouster ( Mr.Schou)
-Ceny: 3 Zlaté Glóbusy a vyznamenanie "najlepší týnedžerský seriál súčastnosti"

IN MY VIEW :
Glee je rozhodne najlepší seriál súčastnosti ( pre týnedžerov) a myslím si že nikto ho už tak ľahko najbližšiu dobu nepredbehne.Smiech,zábava.hudba,tanec,radosť,radosť,sklamanie,vzostupy,pády,jednota,sila,prehra,víťazstvo,choroba,emocie,šikana,tehotenstvo,láska,sexuálne problémy,nálady toto všeko je Glee.A ešte omnoho viac.
-Tento serál mi dodal do života toľko sily,tie piesene a skupinky vokály,to všetko,neskutočná psychická podpora a zároveň tolká inšpirácia!Tie texty (Original songs),hovoria za všetko.A úprimne.Neviem kde by som bola,čo by som robila,keby nebolo Glee,a toto vážne nepreháňam! Našla som v nich vzory ako to ako byť sám sebou (Born this way,bby),že priateľia sú tu vždy,vtedy ked ste úplne na dne,vás dokážu toľko podporiť (Sam´story),že dospievanie je len daľšia z ťažších životných etáp,že zmena orientácie ani zdaleka nie je taká ťažká ( Landslide/Santana),že život je vlastne Glee."Jeden za všetkých všetci za jedného".
Bude neskutočne smutná,ked toto celé skončí.Ale klobúk dole,každej jednej hereckej postave,ktorá v tomto fenoméne mohla hrať:
-že Lea,ma naučila,že aj ked máme veľký nos (môj prípad) že nemáme hned bežať za plastickým chirurgom a že sa máme pozrieť do zrkadla a povedať " I feel pretty".A jej nezabudnuteľná Barbarra :) Sen sa jedného dňa stane skutočnosťou,len sa nesmieme vzdať (Brodway).
-že Cory,v postave Finna,dokázal zvládať tie makkýšovské scénky a byť aj tak stále frajerom školy.Ísť si za svojím srdcom (k Rachel)
-že Dianna,och tá ma toho toľko naučila...,že aj ked si na ceste,musíš byť opatrná,že tvár anjela bola dávno iná,že kráľovná školy môže byť iba jedna.
-že Matthew,v postave pána Schou,tak toho som mala dať asi na začiatok.Ten totiž otrvoril každému jeho cestu za slávou.Bez neho by nikdy nebolo Glee,a aj keby bolo,nikdy by to nedosiahlo tie správne hodnoty.On je veľká išpirácia!
-že Jayma,v postave Emmy,ma naučila že "zrzka" nie je taká zlá :D Ale nie,pozrime sa na ňu ako pedagoga.Kto by to s jej psychikou a chorobou zvládol?
že Mark,v postave Noaha,ten bol pre mňa vždy silným koňom v poli.Jeho optimizmus,mi bude vážne chýbať :(
-že Chris,v postave Kurta,to ani komentár neporebuje.Vztávam a vzdávam tomuto človeku hold aj ako hercovi aj ako postave.Tlieskam a vzdávam kolbúk dole,najväčší ako môže byť!!!
-že Amber,v postave Mercedes,ten nezabudnuteľný hlas,ako dala Arethu,či Tinu Turner alebo napokon Whitney!Neskutočná hlas, a čo sa týka správanie veľmi podobná rebelka mne!
-že Jenna,v postave Tiny,dokázala sa z dna dostať na vrchol!A to správanie anjelika,bolo fkat očatujúce :)
-že Kevin,v postave Artieho,dokázal snád nemožné.Chalan na vozíčku :O Jeho inšpirácia ho v živote dosť posilnila a tým sa stala mojou inšpiráciou!
-že Jayn,v postave "sladkej" Sue,aj ked nebola vždy férová,ale na konci som ju pochopila,že to bolo pre jeden dôvod,ktorý som mnou vážne rozhýbal,ale poviem Vám ja byť na jej mieste nebola by som ani tam kde bolo ona.Zistila som na konci série je vlastne silná žena!
-že Heather,v postave Brittany,ma vedela vždy rozosmiať spolu s jej kocúrom a bola čiernym koňom Glee.
-že pri Naye,v postave Santany,som dokázala pomyslieť aj na druhých ľudí,vzhľadom na ich pocity a nálady.A samozrejme mi budú chýbať jej uštipačné poznámky na adresu chalanov z ND.Je to fakt talent,tá Naya.
-že Harry,v postave Mika,mi otvoril oči,že tanec je tu hned na 2.mieste,ked sa cítim zle.Podceňovaným ľudom patrí svet...ved o to predsa v Glee ide!
-že Chord,v postave Sama,pri ňom som zistila,že nedostatok make-up-u na mojej tvári nieje problém tohto sveta,a že sa často stáva že ľudia nepomyslia na situáciu druhých,kým k nej sami neprídu.Ale ved od toho sú tu predsa priaťelia.
a napokon Náš úžasný Daren,v postave Blaina,ktorý ma vždy dostal svojím sólom a pozitívnym prístupom k veci.Zistila som že s ním mám v Glee veľa spoločeného.A taktiež nesmiem zabudnúť na jeho herecké stvárnenie,tzv.iného štýlu života,čiže inej orientácie spolu s jeho seriálovým priateľom,hercom Chrisom Colferom.
A ked už je reč o zabúdaní,taktiež by som chcela spomenúť a zároveň podakovať dalším hercom toho seriálu a taktiež ich tvorcom za úžasný fenomén menom Glee. BIG THANK YOU,peoples!

*EN* Sorry, I have nothing but long unwritten, and even if I write something it's not too long.Really, I've had enough now, but if I have what's more, leisure, and already I addsomething here;)
Last time I gave you something about Cher Lloyd and I will give it to the hairstyles andalso in the news. So today I would like to present some of my other "drugs" and that is thephenomenon called GLEE.
Some of you may even have no idea what the word of means or what it actually is. So for those who are just asking this question, I give you the answer:


GLEE


Glee is an American television series made ​​by Fox. We began broadcasting in 2011,the TV station JOJ.
It is known as "the best television series currently" and won awards at the American"Golden Globe" for three statuettes.
What is the secret of his success?


Glee is not just a simple series of teenegers which turns witty one message per second, although there is little humor when there is the message really is worth it! Glee The whole story is actually about. Tales where alternate care, success, glory, joy, sadness,lakh or difficult life situations or sexual orientation. In short týnedžerov problems today,but also ordinary people older or younger. It's about the problems that ordinary people in public shame or fear show, Glee is all in the surface. It is for us, teenegers answer to allour problems, or for as we manage the future. The Glee issue is that there should behard to turn the situation to a brighter site with music and never načich in 'teenagers'problems because don´t fall (or mottos about what is really at Glee).



a) In unity is strength. If all members of the Glee combined, can really amazing things! The fact you can see for yourself ...
b) If we turn the world on the contrary, there will be Music for us always! Can it impossible to treat heart ...


A few interesting things about Glee:
-Glee has had three series and the fourth will be for some actors, because the last maturing
-Glee is the city of Lima Ohio
-The main stars are stars like Glee Lea Michelle (Rachel Berry), Cory Monteith (Finn), Dianna Agron (Guin Fabray)
Glee-Najväščí enemy - cheerleaders trainer Sue Silvester
Teacher-Glee - Will Schouster (Mr.Schou)
-Prizes: 3 Golden Globes and honors "the best series currently teenagers'



IN MY VIEW:


Glee is definitely the best series currently (for teenagers) and I think that it no longer so easily next time Will not. problems, the mood is all audiences Glee. And much more.
This, he said to me SERALIT life so much power, and the piesene group vocals, it all unreal psychological support as well as so much inspiration! These texts (original songs), speak for themselves. A sincere. I do not know where I was, what I would do if it was not Glee, and this seriously not exaggerating! I found them in patterns such as how to be yourself (Born this way, BBY), that friends are always there, then when you're completely at the bottom, you can support as many (Sam'story) that adolescence is just another of severe life stages of the reorientation is not nearly so difficult (Landslide / Santana), that life is actually Glee. "one for all and all for one".
It will be incredibly sad when this will end. But hats off, every single dramatic character, in which this phenomenon could play:

Lea-that, I learned that although we have a big nose (my case) that we have just run a plastic surgeon and that we should look in the mirror and say 'I Feel Pretty. " And the unforgettable Barbarra :) dream become a reality one day, only we must not give up (Broadway).
Cory, that, in the character of Finn, can cope with the scenes and be a sweetie and so still school boyfriend. Go to for my heart (to Rachel)
Dianna, that, oh it's so much I learned ... that even when you're on the road, you have to be careful that the face of an angel was another long, the queen of the school can only be one.
-That Matthew, in the character of Mr. Schou, so that I had put some on top. That is the way everyone otrvoril for glory. Without it, never Glee, and even if it never would have reached the correct values. He is a great ispiration!
Jayma, that, in the character Emma has taught me that "redhead" is not so bad: D. But no, let's look at it as a teacher. Who would be with her psyche and cope with illness?
Mark that, in the character of Noah, the one for me was always a strong horse in the field. His optimism, I will seriously miss: (
Chris-that, in the role of Kurt, even neporebuje comment. I stand up and pays tribute to this man as well as a character actor. I applaud and I give kolbúk down, as most can be!
Amber-that, in the role of Mercedes, the unforgettable voice that gave Aretha or Tina Turner or Whitney finally! Incredible voice, and in terms of behavior very similar to the rebel me!
Jenna, that, in the role of Tina, was able to get from bottom to top! A behavior that angel was really charming :)
Kevin-that, in the role of Artie, hopefully proved impossible. Boy in wheelchair: O. His inspiration in life, rather it has intensified and thus became my inspiration!
Jayne, that, in the role of "Sweet" Sue, although not always fair, but at the end of it I realized it was for a reason, which I seriously agitated me, but I tell you to be the place I was not even there where she was. I found at the end of the series is actually a strong woman!
Heather, that, in the character of Brittany, I know always laugh along with her cat and a black horse Glee.
That in-Naye, Santana in character, and I could think of other people, considering their feelings and moods. And of course I will miss her mocking comments about the guys from ND. It's really a talent, that Naya.
-That Harry, the character Mike, opened my eyes that dance right there on the 2nd place, though I feel bad. Neglected people of the world ... next to one of it is still in Glee!
Chord-that, in the character of Sam, with him I found that the lack of make-up on my face to the problem is not of this world, and it often happens that people think of the situation of others before her own to come. But the sciences, there are still friends.
and finally, our amazing Daren, figure in Blaine, who has always got his solo and positive approach to things. I found that it got a lot of Glee Community. And also not to forget his dramatic portrayal of the so-called. some lifestyles, that is a different orientation with its serials friend, actor Chris Colfer.
And when it comes to forgetting, also I would like to mention and to thank the other actors of the series and also the creator of an amazing phenomenon called Glee. BIG THANK YOU, peoples!







Najlepšie videá ( podľa mňa ) z Glee.
Best videos (in my view) on Glee.




















By:Bells*
Source: Youtube.com, Edna.cz,wikipedia.com

piatok 4. mája 2012

Inšpirácia je niekedy vážne silná...

Tento príspevok ma napadol sme dať,preto lebo inšpiráciu má každý z Nás.A ako náhle som uvidela tieto riadky,okamžite som vedela že zmenia môj svet,preto som sa rozhodla na tento blog pridať príspevok o mojej najnovšej inšpirácii-citátoch :)

Kto je Vaša inšpirácia?!

-na túto otázku je odpoved odo mňa celkom jasná.Cher Llyod.
Prečo Vás táto osoba inšpiruje?

Prečo Vás inšpiruje?!

-Dokázala v mladom veku (16) niečo,čo v jeje veku dokáže málo kto.Postavila sa pred 4-člennú porotu Britskej verzie súťaže The X Factor.A toto dievča,nemalo len neobyčajne sexy hlas,ktorý ju dostal na 4.miesto v súťaži,ale aj Vlastný názor na svet,módu či hudbu,tzv. "swag" a to tam naplno ukázala.Milujem ľudí,ktorý dokážu neobyčajné veci.Ona to ukázala,že na to má.Ale hlavne,že ide tvrdo za svojim cieľom a nezaujíma ju okolie,presne toto je Naša Cher.
-
A toto som presne našla v citát jedného významného muža.Walt Disney.

"Všetky naše sny sa môžu stať skutočnosťou, ak budeme mať odvahu k ich dosiahnutiu."
- Walt Disney


Tento človek zmenil nielen môj svet,aj ked som o tom čiatočne nevedela,zmenil ho dokonca milionom ľudom či ba aj deťom.Neveríte?Tu je dôkaz,že sa nikdy nesmieme vzdať :

*Fakt*

Jednému mladému mužovi, ktorý nasledoval svoj ​​detský sen
o kreslenie komických seriálov, bolo vydavateľom
v Kancas City odporúča, aby kreslenie zanechal. vydržal
klopať na dvere, ale rovnako bol odmietnutý. Nakoniec si ho
najala cirkev, aby kreslil náborový materiál. keď
pracoval vo svojej starej garáži, spriatelil sa s myšou, ktorá
sa stala slávnou. Ten muž bol Walt Disney, jeho snom bol
Svet Walta Disneyho a jeho priateľ bol myšiak Mickey.



Tento animátor,mal úžasné myšlienky a naozaj bolo vidieť jeho nadšenie o svet v ktorom sa pohyboval .Zábavné bolo,že aj vážnejšie veci bral s humorom :) Veľká pomoc,pre tento svet.

“V knihách je viac pokladov, než koľko ulúpili piráti na ostrove pokladov.”
– Walt Disney

Presne o tomto som vravela. ol úžasný v tom,že sa nikdy nevzdal,toho čo ho nakoniec prslávilo.

"Mickey Mouse vyskočil z mojej mysle do skicára pred 20 rokmi, na ceste vlakom z Manhattanu do Hollywoodu, v čase, keď sa obchodom mňa a môjho brata takmer vôbec nedarilo a vyzeralo to, že pohroma je hneď za rohom."
-Walt Disney

Ďalší jeho citát je jeho voľnejšie vyjadrenie svojich pocitov.No,názor musí mať každý a u neho si to cením dva krát :)
Dievčatá ma nudili a stále nudia Milujem Mickey Mouse viac, než ktorúkoľvek ženu ktorú som kedy poznal.
-Walt Disney
Ak je toto pravda,mám pres sebou "masívne" ružovú budúcnosť.Ale tento muž...mi práve v tomto dodáva odvahu.Neviem či tomu mám veriť,pretože po pravde si toľko neverím.Ale ak to povedal On,určite áno,pretože sny sa raz sanú skutočnosťou...I Believe in me.I Believe in destiny.I Believe him :)
Ak o tom viete snívať, dokážete to robiť.
-Walt Disney
On si skrátka vždy vedel poradiť!Viera.Láska.Nádej.
Je docela zábavné dělat nemožné.
-Walt Disney
Každý z nás sníva.Každý má nejaký sen,či je už reálnejší alebo nie.V živote každého človeka,raz nastanú situácie,z ktorými si nevie rady.Veľa ľudí sa vzdáva pretože nemá tzv. vnútornú silu alebo inak vieru v samu seba.Práve preto sú tu inšpirácie v podobe citátov,ktoré som Vám dnes ponúkla.Hlavné je nevzdať sa!A to nikdy!Ak ked si v úzkych.Vždy máme na výber.Vždy tu je niekto/niečo čo nám podá pomocnú "slamku" v šálke kávy.
Aj ked budete niekedy v ťažkej situácii,nikdy sa nevzdávajte!
Stojte si za svojimi názormi,myšlienkami a štýlom.Bojuj za svoje sny ako Walt Disney,pretože nikdy nevieš či sa práve na teba neusmeje šťastná strana mince.
-moje 3 najdôležitejšie veci,ktoré ma vždy zachránia : Láska,nádej a viera. S nimi dosiahneš všetko,všetky tvoje najtajnešie sny,pretože sa nevzdáš.

*EN*This paper has challenged us to give, because they inspire each of us. And once I sawthese lines, I immediately knew that my world changed, so I decided to add this blogpost about my latest inspiration, quotes :)


Who is your inspiration?


-this question is to answer me quite light.Cher Lloyd.

Why does that person inspire you?


Why do you inspire?


She, at a young age (16) something in the old jeje few who can. She stood before the 4-member jury of the British version of The X Factor competition. And this girl, not onlyextremely sexy voice that got her to 4th place in the competition, but also their own viewof the world, fashion and music, so. "swag" and there is fully revealed. I love people whoare able to unusual things. She indicated that it has. But mainly, it is hard for their goals and are not interested in her surroundings, this is exactly our Cher.
-
And I just found this quote in one important manWalt Disney.

"All our dreams can come true if we have the courage to achieve them."
- Walt Disney


This man has changed not only my worldeven though I did not know about čiatočne,change it or even millions of people and even childrenDo not believeHere is proofthat we must never give up:

* Fact *

One young man who followed his childhood dream
drawing the comic series, was the publisher
City in the office recommended that the drawing leftendured
knock on the doorbut was denied as wellFinally, it
hired a church that drew recruiting materialwhen
worked in his old garagemake friends with the mousewhich
became famousThat man was Walt Disney's dream was
Walt Disney World and his friend was Mickey buzzard.

-Walt Disney

The animatorhad great ideas and really could see his enthusiasm for a world in which they operate. Fun was the more serious things took with humor :)Great help for theworld.

"The book is more treasure than they ulúpili pirates on Treasure Island."
- Walt Disney

Exactly, I said to thisHe was amazing in that they never give upwhat it ultimate get population.

"Mickey Mouse jumped out of my mind to Paint, 20 years ago, traveling by train fromManhattan to Hollywood at a time when trade me and my brother almost completelyfailed and it seemed that disaster is just around the corner."
-Walt Disney

Another quote of his is his express their feelings freelyWell, the idea must have it alland appreciate it twice :)

Girls have always bored bored and I love Mickey Mouse more than any woman I've ever known.
-Walt Disney
 

If this is true, I'm over you 'massive' rosy futureBut this man ... I just this courageI do not know whether to believe the truth because you do not believe so muchBut if he said,definitely yesbecause once Shan dreams a reality ... I Believe in me.I destiny.I BelieveBelieve in him :)

If you know of that dreamcan not do that.
-Walt Disney
 

He always knew just adviceFaithLove. Hope.

It is quite impossible to make fun.
-Walt Disney
Each of us dreamsEveryone has a dreamor is no longer realistic or notThe life of every manonce a situation of which he could not boardMany people are not so calledbecause it paysinner power or otherwise faith in myselfThat's why here in the form of inspiration quotes, which I offer you todayThe main thing is hang onAnd it neverIfwhen you're in tightWe always have a choiceAlways there is someone / something to us a helping "straw" in a cup of coffee.
Even if you are ever in a difficult situation, never give up!
Stand for the their views, ideas and styleFight for your dreams as Walt Disneybecause you never know whether you neusmeje just the lucky coin.
-my 3 most important things that I always save the love, hope and faithWith them will get everythingall your dreams najtajnešie because they give up.
By: Bells*
Zdroj/Sounce: Wikipedia.com; slavnecitaty.eu; citaty.net; citaty-vyroky.wz.cz and other.
Thank You!