♥

sobota 28. januára 2012

She will be loved :)

Tento príspevok som dala z jednúho dôvodu,a to že každý potrebujem lásku (podľa Nicole Scherzinger,v piesni *Try with me*).Ale aj podľa mňa :) Nádej,to je to správne slovo a v mojom osobnejšom prípade aj Trpezlivosť.To sú tie tkz.veci ktoré sa nedajú kúpiť za žiadne peniaze,ani za tie polárne,žiaľ. Prosím,ja osobne,majte nádej na lásku,počkajte,ona sa to neskôr vyplatí :) A aj ked si myslíte,že sú tu blbosti,ked neveríte na lásku,je to zbyočné.Viera,je to hlavné.S ňou sa to vždy dá zvládnuť ;) A moja nádej? Táto pieseň od Maroon 5.Objavila som ju vdaka fantastickému filmu "The Last song" kde hrala v jendej romantickej scéne kedy Miley spievala spolu s rádiom jej obľúbenú pieseň,práve túto spomínanú,a Liam sa k nej pripojil pričom vznikla romantické scéna,kde dievča vie spievať a chlapec nie,no láska ich práve tu spája.Odporúčam si pozrieť túto scénu,ked nie celý film, na Youtube ;) pripojím dokaz.No a k piesni.Volá sa "She will be loved" je trošku staršia,takže by ju hádam mal nádejný romantik poznať :) Ten text je proste úžasný.A áno priznám sa aj ja som si predstavila že sedím tiež s jedným nemenovaným Liamom ( náhoda?) v aute a opakuje sa presne tá scéna z filmu.Skúste si to predstaviť aj vy.Do toho,uvidíte že je to fajn pocit ;-)
P.S: Everybody need a chance of love,that is all we need <3


Z filmu "The Last Song" spomínané video v aute.Strašne zlaté :*


Niečo z filmu,na snímkach Miley Cyrus & Liam Hemsworth :)





By Bells*

nedeľa 15. januára 2012

Oh my dear Valerie...

*SK*Možno toho bolo o nej v poslednom odbodí dosť lenže ja mám pocit že jej piesne sú stále so mnou,a že,ked mi je najhoršie je tu ten text/y ktoré mi zdvihnnú hlavu vpred,že život je cesta,ktorá nevieš ktorým smerom sa zvrtne,ale dôležité je vytrvať a dokázať že ja na to mám.Aspon teda podľa mňa :) Ja proste v ňu verím a hovorte si čo chcete,no ja ju mám vždy v srdci,bez toho či bola nejaký váš King (M.Jackson) či nie.Pre mňa *kingom* navždy zostane,bez toho či ju svet k nemu prirovnáva alebo nie.Ved práve toto ma ona naučila,mať svoj názor a svoj pohľad na svet,vytrvať v ňom až do poslednej sekundy.Reč je o "škandaloznej" hviezde,bohužiaľ už zosnulej,drahej Amy Winehouse.Ano bolo mi ľúto,ked odišla ale nejako ma jej piesne vtedy donútili zabudnúť na to a mať ju v srdci no ked som si pred 2 dňami na Youtube.com pustila jej pieseň Valerie,všetko sa vrátilo a ja som si až vtedy uvedomila že tu skutočne chýba.Nehcem tu vypisovať pre Vás nejaké zbytočné riadky,ale chcem Vám len ukázať aká dôležitá bola pre mňa,ale ja pre iných jej hudba a jej pôsobenie v šoubiznise.Patrila medzi ľudí,ktorý zmenili svet.Mala jemnú niekedy jemne provokujúcu hudbu,no nie príliš nútivú ju počúvať.Jemné tóny jazzu zmiešané s jednými dávkami oživujúceho poppu a luxusne hrdzavý hlások.To bola ona.Hej,pani Valerie,drahá Valerie,oh čo by som za ňu teraz dala...

*EN*Možno about it, it was the last of Department enough But I have a feeling that her songs are still with me, and that when I was the worst there is the text / s to me raise your head forward, that life is the way that you do not know which direction screwed up, but it is important to persevere and prove that I have to, to revive this svet.Iba thus to me:) I just believe in it and say what you want, but I will always be in my heart, without any, or was your King (M. Jackson) or nie.For me * * King will live without it if it equates to the world or nie.Ved just that she has learned to have their opinion and their view of the world, to persevere in it until the last seconds . We are talking about "scandalous" star is unfortunately already deceased, dear Amy Winehouse.Ano I was sorry when she left me but somehow the song when forced to forget it and have uv heart but when I'm 2 days ago embarked on Youtube.com the song Valerie, everything is back and I only then realized that there really can not miss.I here for you to extract some unnecessary lines, but I just want to show how important it was for me, but I do it for other music and its involvement in šoubiznise.She be between people who has changed world.She fine sometimes gently provocative music, but it is not too nútivú počúvať.Beautiful tones of jazz mixed with one dose of refreshing and luxurious poppy was rusty voise.It be she.Hej, Mrs. Valerie, Valerie dear, oh what I would now give it up ...










                                                          I miss you,Amy :( R.I.P...


*SK*Jedna z jej najlepších piesní pre mňa,Valerie :-)(Najlepšia verzia piesne)
...najlepšia z najlepších,pre mňa :)


*EN*One of her best songs for me :-) Valerie (best version of the song)
... best of the best for me:)



*SK*Podľa medii jej najlepšia pieseň po ktorej vyhodila svojho manažéra,pretože chcel niečo čo ona nie,a tak povedala svoj názor do piesne a stal sa z neho hit,na ktorý môže byť pyšná,a práve tuto si slobodne vyjadrila svoje pocity,čo evidentne kritici ocenili :)

*EN*By Media's best song, after which fired their manager, because he wanted something she was not and said so in your opinion, and the song became a hit on him, to which can be proud of and that is that you freely express your feelings, apparently critics appreciated :))


*SK*Nikdy som presne nevedela o čom pieseň "Back to black" je.A úprimne?Ani nechcem,aj ked mnoho ľudí na to po jej smrti* možno* prišlo.No ja som skôr optimista :) No rytmus a jej hlas,sa ani tu proste nezaprie.Skvelá práca aj ked jej možno nechápem,až tak ako by som mala...

*EN*I never knew exactly what the song "Back to Black" is.And  honestly? Not want to, even though many people to death after it * might * gone.No I am rather optimistic:) No rhythm and her voice is not there just dont lost.Good work even if it can not get up as I should ...


*SK* A na záver jej posledná pieseň s názvom "Body and Soul" čiže telo a duša ma obzvlášť nadchol.Hosťoval tu aj známi interpret Tonny Bennet,pieseň bola spolu s klipom pustená na svet presne na jej 28.narodeniny,čo bol aj jej posledný dalo by som povedať *skutočný* song.A myslím že sa vážne vydaril a vždy mi ju akoby pripomenie,aj ked som presne nevedela aká skutočne bola,ale jednu vec presne viem,a to že mala srdce,a samozrejme v neposlednom rade že si vedela obháiť názor,čo je pre väčšinu ľudí tabu.Skutočne zo srdca,dakujem Amy.R.I.P :)

*EN*And finally the last song called "Body and Soul" or body and soul especially good.Jej guests there was a well-known artist Tonny Bennet, along with the song clip unleashed on the world's 28.birthday exactly what it was and poseldný could, I would say * real * song.A I think seriously succeeded and it always seems to remind me, though I did not know exactly what it really is, but one thing I know exactly, and that it had heart, and of course, not least that you knew argues, what is for most people tabu.Skutočne from the heart, thank Amy.RIP:)
By Bells*

News

*SK*Rozhodla som sa,že Vám na môj blog budem pridávať príspevky *news*.Budú v ňom fotky,videá,články o súčasných prominentoch.Skrátka dozviete sa všetko nové zo sveta šoubiznisu :) Dnes by som začala s jednou z celosvetových noviniek na webe a to o speváčke Beyoncé,ktorá 7.januára 2011 porodila dcéru Blue Ivy v preklade modrý brečtan v newyorskej Lenox Hill Hospital.Americký rapper Jay-Z a jeho manželka Beyoncé vydali v pondelok oficiálne vyhlásenie v súvislosti s narodením ich dcéry Blue Ivy, v ktorom popreli dohady, že ich prvý potomok prišiel na svet cisárskym rezom."S radosťou oznamujeme narodenie našej prekrásnej dcéry Blue Ivy Carter, ktorá prišla na svet v sobotu 7. januára 2012. Jej narodenie bolo dojímavé a veľmi pokojné, sme v siedmom nebi. Narodila sa prirodzenou cestou a vážila sedem libier (3,17 kilogramu, pozn. SITA). Bol to ten najkrajší zážitok v našich životoch. Chceme sa poďakovať všetkým za ich modlitby, priania, lásku a podporu," uviedol najvplyvnejší pár hudobného priemyslu Jay-Z & Beyoncé.

*EN*I decided that on my blog you'll add comment * news *. It will include photos, videos, articles on current prominentoch.V abbreviated version, you will learn everything new from the world of show business:) Today I started with one of the world news on the Web and the singer Beyonce, who gave birth to a daughter, 7 January 2011 Blue Ivy ivy blue in translation at New York's Lenox Hill Hospital.American rapper Jay-Z and his wife Beyonce on Monday issued an official statement in connection with the birth of their daughter Ivy Blue; which denied speculation that their first offspring came into the world by caesarean section. "we are pleased to announce the birth of our beautiful daughter Ivy Blue Carter, who came into the world of Saturday, January 7, 2012. Her birth was poignant and very quiet, we are in seventh heaven . She was born naturally and weighed seven pounds (3.17 kilograms, note. SITA). it was the most beautiful experience in our lives. We want to thank everyone for their prayers, wishes, love and support, "said music industry's most influential couple Jay -Z & Beyoncé.

Zdroj : najmama.sk

*SK*Ďalšia novinka,no skôr šokujúca je o speváčke Katy Perry.Jej manžel, Britský komik Russell Brand požiadal o rozvod s americkou speváčkou Katy Perry. Informoval o tom portál TMZ.com, podľa ktorého Brand na losangelskom súde v dokumentoch ako dôvod uviedol neprekonateľné rozdiely.
O rozpade ich manželstva sa hovorilo už dlhšie, údajne spolu netrávili ani vianočné sviatky a na najnovších fotografiách nemajú na sebe obrúčky.
Obe celebrity však popierali akékoľvek problémy.Sú jedným z najsledovanejších a najprominentnejších párov šoubiznisu. Zosobášili sa 23. októbra 2010 v Indii, kde sa rok predtým v decembri aj zasnúbili.Najvovšie sa hovorí,že sa Russell stihol od speváčky už odsťahovať.

*EN*Another novelty, but more shocking is the singer Katy Perry.Jej husband, British comedian Russell Brand asked for a divorce with U.S. singer Katy Perry. Informed the portal TMZ.com, under which the Brand losangels in court documents as the reason stated irreconcilable differences.
The collapse of their marriage is no longer spoke, reportedly were not together Christmas and the latest photos not wearing rings.
Both, however, denied any celebrity problems.They are one of the most prominent and most watched show business couples. Married on 23 October 2010 in India, where a year earlier in December and marryed.Podľa nejvovších infomation said that Russell was the singer he could no longer move.


Zdroj : aktuality.sk

*SK*A na záver jedna pozitívna správa.Briskej skupine spevákov,ktorý sa nazývajú aj ako One Direction vyšiel práve na piatok 13.januára 2011 dlho očakávaní klip k úspešnej piesni "One Thing".Ja osobne si myslím,že im skvele vyšiel a navyše v klipe vypadajú pekne,majú k dispozícii faninky a klip sa natáčal vo vačšine v rodnom meste Londýne.Chlapci si to skvelo užili,čo je podľa môjho názoru najdôležitejšie,posúdťe sami :))

*EN*Finally, a positive message.British group of singers who are also called as One Direction came just on Friday 13 January 2011 the long awaited video for the successful song "One Thing". I personally think that they came out great plus in the video looks good, available to fans and the clip was filmed in the majority in the hometown of the great Londýn.Boys it take, what is most important in my opinion, judge for yourself:))

By:Bells*

nedeľa 8. januára 2012

With Ur Love,With Ur love...

*SK*
Dnes by som Vám chcela predstaviť mladú talentovanú speváčku Cher Lloyd.Jej štýl je neobvyklý no originálny.V jej hudbe môžte násjť prvky rappu a poppu.Má jeden z výraznejších hlasov neobvyklých kvalít.No ved posúdte sami.Úspešnou sa tala vdaka Americke verzii úspešnej speváckej šou The X factor,kde skončila na 4.mieste.Mňa zaujala vdaka svojmu odhodlaniu a originalite a značne sa jej podarilo si jej štýlom podmaniť viacero jej fanúšikov.Objavila nový štýl a obdivujem ju vdaka tomu,že sa nebála riskovať a za následok toho jej v súčastnosti ide karta.Spomínam to vdaka skutočnosti,že 7.novembra 2011 prepusila na svet jej nový album s názvom "Sticks & Stones".Ak ste doteraz nespoznali túto talentovanú mladú speváčku/rapperku je najvyšší čas spoznať jej neodolateľný hlas,ktorý Vás donúti púšťať si jej piesne stále dookola.Ponúkam Vám najčerstvejší videoklip s jej albumu "Sticks & Stones",ktorý vyšiel včera (6.1.2012) s názvom "Want U Back" na ktorom spolupracovala s mladým rapperom Asrom,ktorý sa taktiež objavil v tomto ročníku súťaže " The X Factor,USA".Príjemné počúvanie praje *Bells xxxx.

*EN*
Today I would like to introduce talented young singer Cher Lloyd.Jej style is unusual but original.In her music you can find elements of Rapp and popp.She has one of the bolder voices unusual kvalít.No Sciences you.Can judge for you to see it also in the American version of a successful singing show the X Factor, which ended on 4.place.Me interested because of its dedication and considerable originality and she managed to conquer her style more fans.Find its new style and I admire her due to the fact that they are not afraid to take risks and result that at present it is card.I speak about it due to the fact that the 7 November 2011 released to the world her new album, "Sticks & Stones". If you've come to know this talented young singer / rapper is high time to recognize the irresistible voice that can make you comfortable with the song's still round & you round.I freshest video with the album "Sticks & Stones", which was released yesterday (01/06/2012) titled "Want U Back" which worked with the young rapper Asrom, which also appeared in this year's competition "the X Factor, USA." pleasant listening desires * Bells xxxx.



*SK*Toto je z jej účinkovania v šou " The X Factor" pieseň Hard knock life.Go,go,Cher xxx

*EN*This is from her appearance in the show 'The X Factor' song Hard Knock life.Go, go, Cher xxx

streda 4. januára 2012

Katy Perry

*SK*
Ak existuje niečo ako "perfection" čiže dokonalosť,jednoznačne si myslím že tento pojem platí na speváčku Katy Perry.To čo robí krásnou Katy,sú podľa mňa jej velké oči :-) No posúdte sami :-)

*EN*
If there is something like "perfection" or perfection, clearly, I think that this concept applies to singer Katy Perry.To what makes a beautiful Katy, are to me the big eyes :-) But judge for yourself :-)



*sk*Zdroj Youtube,collage vyvorená Bells*en*Source Youtube, collage created by me.

                                                 






Photo by Google :* By Bells*


Peace of you...


Tento nadväzuje na príspevok o Miley,ktorý som sem pridávala.Myslím,že k nemu nemám ani čo povedať,posúdte sami a hlavne si uvedomte či je to čo hovoríte o ostatných naozaj pravda,uvedomte si,že niektorým to ubližuje viac než si myslíte.Môj osobný názor"Načo hovoriť o hviezdach že sú zlý,len preto aby si bol cool?Kto ste aby ste ich takto súdili,ked ich vôbec nepoznáte?" by Bells*

pondelok 2. januára 2012

Loser LIKE me...:-)

Určite poznáte ked Vás alebo Vašich priateľov šikanovali,brali desiate a zhadzovali ku dnu.Ak nie,nevadí proste si pusťte túto pieseň,možno Vám to život neuťahčí,no možno naopak áno.Ja osobne čerpám veľkú inšpiráciu a ciele z tejto piesne.Pieseň naspievali speváci z úspešného televízneho seriálu Glee (bližšie skupina New Direction).Mne dosť pomáha,ked mi je najhoršie.Aspoň takýmto štýlom Vám chcem uľahčiť život,alebo ak tak vyčariť úsmev na tvári a presvedčenie že život môže byť niekedy vo Vašom svete gombičkou.
*Aj veľký hrdinovia sú len obyčajný ľudia-"Losers" :-)* by Bells*

CZ*Lúzer jako já

Jo, možná si myslíš, že jsem nula
Ale, hej, každý kým chceš být,
Začínal stejně jako já
Asi si říkáte že jsem blázen (Je mi to jedno)
Ale hej, dej mi trochu času
Vsadím se, že změníš názor

Všechny klacky, co mi házíte pod nohy
Není tak těžké posbírat, to je pravda
Protože vím, že jednoho dne budete křičet mé jméno
A já se kouknu jinam, přesně tak

Tak do toho, nenáviď mě, vykládej si pomluvy
Jen ať je všichni slyší
Dostaň mě s tím nejhorším, co máš, sraž mě na kolena
Baby, mě je to jedno
Jen tak dál, zanedlouho si uvědomíš, že
Chceš být
Chceš být
Loser jako já
Loser jako já

(Cory Monteith/Finn)

Strč mě na skříňku
A hele, jenom se otřesu
Dostanu tě, až jednou budu tvůj šéf
Nepřemýšlím o těch co mě nenávidí
Protože hej, já mužu být hvězda
Uvidíme se, až budeš mýt moje auto

Všechny klacky, co mi házíte pod nohy
Není tak těžké posbírat, to je pravda
Protože vím, že jednoho dne budete křičet mé jméno
A já se kouknu jinam, přesně tak

Tak do toho, nenáviď mě, vykládej si pomluvy
Jen ať je všichni slyší
Dostaň mě s tím nejhorším, co máš, sraž mě na kolena
Baby, mě je to jedno
Jen tak dál, zanedlouho si uvědomíš, že
Chceš být
Chceš být
Loser jako já
Loser jako já
Loser jako já

Hej, ty tam
Zvedni L vysoko do vzduchu
Hey, ty tam
Zvedni L, protože mě je to jedno
Můžeš mi házet klacky pod nohy, můžeš po mě házet kameny
Jako raketa, koukej na mě
Jo, l-o-s-e-r
Můžu být jenom, kdo jsem

Tak do toho, nenáviď mě, vykládej si pomluvy
Jen ať je všichni slyší
Dostaň mě s tím nejhorším, co máš, sraž mě na kolena
Baby, mě je to jedno
Jen tak dál, zanedlouho si uvědomíš, že
Chceš být
Chceš být
Loser jako já
Loser jako já

Tak do toho, nenáviď mě, vykládej si pomluvy
Jen ať je všichni slyší
Dostaň mě s tím nejhorším, co máš, sraž mě na kolena
Baby, mě je to jedno
Jen tak dál, zanedlouho si uvědomíš, že
Chceš být
Chceš být
Loser jako já
Loser jako já

*Prepáčte že je to v češtine,ale Google Translate nie je dokonalý,ak mi rozumiete :-D

 EN *Loser Like Me

Yeah, you may think that I’m a zero
But, hey, everyone you wanna be
Probably started off like me
You may say that I’m a freakshow (I don’t care)
But, hey, give me just a little time
I bet you’re gonna change your mind

All of the dirt you’ve been throwin’ my way
It ain’t so hard to take, that’s right
‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name
And I’ll just look away, that’s right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, and soon you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me

(Cory Monteith/Finn)

Push me up against the locker
And hey, all I do is shake it off
I’ll get you back when I’m your boss
I’m not thinkin’ ’bout you haters
‘Cause hey, I could be a superstar
I’ll see you when you wash my car

All of the dirt you’ve been throwin’ my way
It ain’t so hard to take, that’s right
‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name
And I’ll just look away, that’s right

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, and soon you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me
A loser like me

Hey, you, over there
Keep the L up-up in the air
Hey, you, over there
Keep the L up, ’cause I don’t care
You can throw your sticks, and you can throw your stones
Like a rocket, just watch me go
Yeah, l-o-s-e-r
I can only be who I are

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, and soon you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me
A loser like me

Just go ahead and hate on me and run your mouth
So everyone can hear
Hit me with the worst you got and knock me down
Baby, I don’t care
Keep it up, and soon you'll figure out
You wanna be
You wanna be
A loser like me (A loser like me)
A loser like me (A loser like me)
A loser like me



Video je priamo zo seriálu,dúfam,že tá kvalita vadiť nebude,lepšiu som žiaľ nezohnala :-/

By Bells :-)* Ak máte nejaké pripomienky k mojím príspevkom napíšte do komentára,čo chcete zmeniť,alebo čo je naopak dobré,Vdaka ;)

Miley Cyrus :-)

Meno Miley Cyrus,je asi väčšine tínedžerov známe,no chcem Vám ju predstaviť v celkom inom svetla ako ju mnohí z Vás vidia.Donedávna som si o tejto star myslela svoje,kedže sa v poslednom čase objavilo na internetových stránkach niečo z jej súkromného,povedala by som nie moc pre verejnosť ,dobrého života poslušnej mladej speváčky.Moja zmienka však nebola až taká drsná,ako ju publikujú niektorý ľudia na internetových portáloch.Chcela by som len podotknúť týmto "pajníkom" malú pripomieku a to "Kto ste aby ste ju takto súdili?Spravila Vám niečo zlé?Vám sa nikdy v živote nestalo že ste stupili vedľa?Teraz si dovolím citovať(nie v presnej podobe) Miley-"Urobila som vám niečo strašné aby ste ma takto osočovali?Čudujem sa Vám len prečo netrávite čas so svojimi priateľmin ale sedíte doma a takto ma súdite" povedala v  jej knihe,o ktorej Vám poviem ochvíľu viac.Jej názor musím zdieľať,naozaj,ona si toto nezaslúži.Týmto tzv."Mr. know it all" by som len odporúčila zamyslieť sa nad týmito slovami a opýtať sa samého seba,či je to naozaj nutné,takto hovoriť o len 18-ročnej mladej seváčke a herečke a taktiež prečítať si jej knihu "Miles to Go" alebo v čekej verzii "Milníky na mé ceste".Niečo viac o tejto knihe.Ja som ju dostala od priateľky a naozaj ma niektoré starny dojali k slzám.Písala ju ako 16-ročná a musím povedať že na jej vek je to veľmi dobre napísaná,no ved posúdtte sami :-)
*I těžké časy jsou součásti našeho životního příběhu.Když uznáte a přěkonáte,nakonec se připojí k  zkušenostem,ktoré vám dodávají moudrost.*-Miley Cyrus.

Photo by Bells*
 Niektorí ľudia jej skrátka závidia,ale na to nie sú až taký hrdinovia,aby si to priznali , radšej ju budú osočovať.Peace of Miley. ;-)