♥

streda 19. júna 2013

Je to ťažké. Je to to najťažšie,čo som kedy riešila. Dosť veľa vecí sa teraz komplikuje. Nenávidím plány,pretože vždy ked nevídu,mám najstrašnejší pocit na svete. A momentálne mám dosť divné obdobie. Som šťastná,ale občas mám pocit,že som zbytočná. A že to niekedy je až príliž dobré,na to aby to mohlo pretrvávať. Skrátka myslím,že niekedy som falošná. Poviem si,že to nie som ja. Som to čo som chcela byť,nie to kým som bývala. Ked si pozerám fotky zpred roku,zisťujem že som bola úplne iná ako som teraz. Zdalo sa mi že potrebujem vypadnúť a ísť za snom. Spravila som to,pretože som chcela. Ale teraz som tu a všetci sú na mňa naštvaný,pretože riskujem a chcem byť šťastná. Je tu veľa ľudí,ktorých mám rada nadovšetko,ale svojou hlúposťou ich strácam a to by som nemala. Je to moja chyba,ale čo ked to som ja? Ničomu nechápem.
Poznáte ten pocit,ked zistíte,že určitá pesnička je super? Tak si ju dookola púšťate a stále ju poznáte lepšie a lepšie. Poznáte Glee cover. Potom vás napadne si prečítať čo tie slová vlastne  znamenajú. Vy si ich prečítate a vtedy zistíte že sú vám známe. Neskôr prídete na to,že je to vás život.

Presne na toto som prišla a je to moja najoblúbenejšia pieseň,pretože každý riadok vyjadruje moje pocity.
Milujem Fun.

*Snažím se o polovinu víc, aby mě lidé měli rádi, ale stejně to není dost.
A už jsou tu zase, aby mě mohli pomluvit.


 ♥


piatok 14. júna 2013

Ahoj. Nebola som tu 1354 rokov. Je to preto,že momentálne sa venujem aktivitám ako škola,seriály a poprípade som vonku a na blog mi veľa času nezostáva. Je piatok. Zajtra je u nás festivalček,len neviem ako na tom budem ja kedže je to dnes veľmi zložité. Začínam si myslieť,že veľa z vecí,ktoré robím,ktoré doslova dávam ľudom pre ich dobro,je vlastne zbytočné. Zamýšľam sa nad tým aký to má význam? Pretending.
Úplne to vystihuje názov pesničky. Ja to vždy chápem v tom mojom zmysle ale dôležité je,že je to pre mňa kus môjho sveta,kde sa vždy viem nájsť. Nechcem byť k ľudom zlá,ale ked som dobrá je to pre osatných horšie, navyše chcem stihnúť toľko vecí a vždy mi do toho príde mnoho prekážok a občas sa pýtam "Malo by to byť takto?" Nesťažujem sa na nič. Mám úžasný život,spoznala som za posledné obdobie toľko ľudí,ktorých si chcem pri sebe udržať a ktorý mi s mojimi prekážkami pomáhajú. Som im vdačná za pomoc i za to,že ich mám (: Mám super školu,kamarátov,rodinu. Čo viac si priať? Má to nejaký význam? Neviem,čo mám robiť pre druhých aby som bola  s nimi za dobré,ked ma aj tak odjebú? Nemá to zmysel systému.
Som unavená. Mám toho veľa,ale poviem si " I will survive" :) a navyše chcem si užívať život a mladosť ale zase dalšie komponenty ako dôvera? Na čo? Aj tak sa každý raz rozhodne za to čo chcel. Budem taká ako som. Dôležité je to zvládnuť a pritom sa zabaviť a poučiť sa. Možno tým by som sa mala riadiť...
Som nudná,viem je 12 hodín večer a ja tu píšem vety do klávesnice a pritom neviem kde mi hlava stojí. Fuck off,dicks! :) Žiju jsi svuj diskopšíbjeh jé je jé je ♥


Inak vás mám rada (: