♥

štvrtok 18. júla 2013

All bad is on something good

Nedávno som pridávala post o tom,ako mám rada Fun a ako sa mi nič nedarí. Ale teraz sa stalo,veľa vecí,ktoré sú oveľa horšie. Ako už iste viete,zomrel Cory Monteith. Znie to zváštne ked to hovorím alebo píšem. Ešte stále sa mi to zdá ako vtip. Ale je to reálne a my Gleekovia sa s tým pomaly zmierujeme. Niekto plače niekto sa smeje,niekto sa z toho dostane ľahšie,niekto ťažšie. Po prvé by som sa chcela podakovať všetkým fandomom ako Whoviani,Supernaturals,Vampire Diares a ostatných,ktorý sa zapájali,aby nám Gleekom trošku pomohli.
 Zle sa mi o tom píše,ale ide o to,aby som k tomu ako Gleečka niečo napísala. Veľmi mi bude za Corym smutno,zvlášť,ak pripustím,že on bol ten,kvôli ktorému som začala pozerať Glee.  On bol ten,ktorý prišiel s nápadom,aby sa do Glee dalo Dont stop believing a to sa neskôr stalo najoblúbenejšou pesničkou Glee. On bol ten chlapec,ktorý si spieval po sprchou. On bol ten ktorý našiel Chlebžíša. On bol ten,ktorý mal rád Jessie´s girl. Budúci manžel Rachel. Milovala som ho a vedela som,že má problémy v osobnom živote,ale netušila som,že by sa niekedy mohlo stať niečo ako toto.Dúfam,že nájde pokoj a že mu bude lepšie. Bude nám chýbať. 
R.I.P Cory Monteith :( You will be alway our hero! ♥ You will be missed you. 


Chcela by som aspoň takto popriať veľa sily rodine,priateľom,kolegom a samozrejme priateľke Lee Michele. #LeaStayStrong please! ♥

Prosila by som tzv. "fandoms" na facebooku,twitteri či tumblr. aby šetrili svoje poznámky k pokračovaniu seriálu. Mnohý si hovoria fandoms,ale nie je to tak. Pretože ak by ste boli praví fanúšikovia,tak by ste nikdy nechceli aby seriál pokračoval,bez ohľadu na osobný život hercov. V prvom rada je pre vás seriál až potom je nejaký osobný život hercov. Ak si toto myslíte myslím,že sa rovno nemusíte označovať za fanúšikov. Pretože ľudia,ktorým záleží na Glee,záleží im na hercoch v prvom rade. Prosím šetrite ich,majú za sebou zlé obdobie a vôbec by som sa nečudovala ak by nejkaý ľudia napr. Lea zo seriálu odstúpili a nakoniec zrušili celé Glee. Čo tam po seriály? Hlavne,že budú na tom dobre herci! ♥ Prosím zamyslite sa a uvedomte si,či myslíte na zdravie hercov. Je to od vás fakt hnusné. Veľmi by ma mrzelo ak by Glee skončilo a je to môj nablúbenejší seriál a už dávno som to prestala považovať ako len seriál a to je čo povedať,ak to ja už myslím z ukončením seriálu vážne,ale je to fakt,teraz má naozaj prednosť osobný život. Ak toto nechápete myslím,že nie je Gleekovia,prepáčte.